onsdag 4 september 2013

Kort 2013 - Bidrag till Veckans skiss #36

Jag är inne i en period då jag tar mycket inspiration av skisser. Det finns många härliga webbsidor med skisser. En som jag gillar är Veckans skiss. Den här Veckans skiss #36 var enormt inspirerande. Helt fantastiskt rolig! Så här ser den ut och är framtagen av Jeanette.


Å så här ser mitt bidrag och tolkning ut. Jag har gjort ett kort med lila inslag. Det är en färg som jag har lite svårt för. Fast det är roligt att utmana sig själv! Här blev det en av mina favoritstämplar från Gorjuss.

Jag har stämplat motivet på ett färgat designark med svagt mönster. Det är även embossat med klart embossingpulver.
Här ett av mina blomsterarrangemang.
Det rivna bladet till höger är en die.
Bandet av blommor är självhäftande blommor. De köpte jag i Norge. Tänk vad lustigt att man kan komma ihåg var man har köpt grejerna. Suck! Nördvarning...
 
Slutligen har vi insidan och baksidan. Jag har använt samma designark som på framsidan. Sedan har jag stämplat ramen och embossat med klart embossingpulver. Den fina stämpeln på baksidan har jag fått i present av Maiden Kerstin.
 Nu får vi hoppas att mottagaren gillar kortet.

3 kommentarer:

  1. Jättesött kort! Underbara färger!

    SvaraRadera
  2. Vilket snygg tolkning! Älskar ditt färgval och hur du har valt att stämpla på något annat än vitt. Superläckert! Tack för ditt bidrag denna veckan /J

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga färger du valt.

    SvaraRadera