söndag 11 september 2011

Privat prat 2011 - Tur i utlottningar

Jag har verkligen tur i utlottningar (hittills!!!). Igår på enköpingsträffen vann jag på mitt anmälningsnummer (49!) och fick då välja bland olika stämplar. Idag hämtade jag ut ett paket och då hade jag vunnit tre böcker från Skaparglädje på en frågetävling (Från vilket land kommer origami?):Nu är det dags att förbereda sig för en spännande vecka! Vi ses!

2 kommentarer:

  1. Men åh va roligt med lite tur - det ska man ha ibland! :) Jag vann oxå stämplar på mitt nummer, de va bland den sista utlottningen så jag måste erkänna att jag blev paff (lottningar är inget jag brukar ha tur med ;)). Boken överst i bild älskar jag, den är verkligen fylld av inspiration! Älskar att bläddra bland bilderna i den men det var ett tag sen nu så det är nog dax att insupa lite inspiration därifrån igen! :)

    Scrollade ner och såg alla läckra bidrag till designats cc. Älskade verkligen flera utav utmaningarna men upptäckte ccn för sent och i helgen kunde jag ju inte scrappa för jag skulle inte hinna ladda upp bilderna i tid... men det kommer ju fler tåg. Jättefina bidrag håller tummarna för vinst!

    Just det ja, ville ju passa på att säga att det va kul att träffa dig i helgen och att du kom fram och presenterade dig! :) Hoppas vi ses mer framöver! Ha det så gott!!

    SvaraRadera
  2. Verkligen roligt att få vinna och ha tur. Jag blir verkligen så glad för din skull. Stor Kram!

    SvaraRadera