måndag 4 april 2011

Kort 2011 - Scraplagrets apriltävling

Var ute i trädgården och klippte bort gamla grenar och krattade bort löv från rabatterna. Det är vår i luften

...vilar i den tillit som skapar världen... de sista meningarna på Karin Boyes berömda dikt "När knoppar brister", mina favoritrader.

Scraplagret har en månadstävling för april där man dels skall inspireras av ett antal foton som finns på deras blogg, dels inspireras av dikten. Därefter skall man även "blomfrossa", vilket jag gör på alla mina kort då jag älskar blommor.

Här är mitt bidrag.

Kortet är klassiskt format: dubbelt 6 x 6. Det är en Core'dinationsbas (där du kan sandpappra fram baksidans färg - det blir fina effekter och dammar ordentligt!). Fjärilen har jag klippt ut från ett Tim Holtzpapper och dekorerat med Stickles i guld. Därefter har jag använt mig av små primablommor som en ram runt halva kortet med lite guldstänk i varje blomma. Körsbärsblommor är väl riktiga vårblommor! Längtar redan efter att körsbärsträdet skall blomma men det dröjer säkert ytterligare ett par månader. Därefter har jag dekorerat med blommor från Prima Marketing och Kort og Godt samt ett metallöv och en pärlkvist (båda från Kort og Godt). Slutligen har jag lagt till en spetsrad och skrivit "vilar i den tillit som skapar världen" med klisterbokstäver från Kaiser (minialphastickers).

3 kommentarer:

 1. Så detaljrike og flotte kort du lager! :)
  Ha en fin dag!

  Hilsen Hege

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Jag såg att du vann, det var välförtjänt :)

  SvaraRadera