onsdag 6 april 2011

Kort 2011 - Kort jag gjort för "Underbara idéer"

Här är det andra kortet som jag gjort för Pysslotekets räkning för "Underbara idéer".

Det är ett inbjudningskort till "Fest".


Inbjudningskortet till fest är gjort av två halva enfärgade ark (cardstock) som klistrats ihop. Ett halvt ark mäter 6 x 6 inches eller 15,2 x 15,2 cm. Därefter är det ena arket skuret på framsidan och dekorerat med ett mönsterark (designark). Här är det underliggande arket också dekorerat med detaljer från ett mönstrat ark. Mönstrade ark har ofta väldigt fina detaljer som går att klippa ut och använda som dekorationer. Det finns olika sätt att ”stänga” kort. Ett av de enklaste är att vira ett vackert band kring kortet, gärna flera varv. Detta kort är även dekorerat med olika blommor, bling bling och bokstäver. När du använder mörka färger kan du klistra in en ljusare sida för att skriva på.

Placeringskortet är gjort som ett ”minikort” där samma enfärgade ark och mönsterark använts samt blommor. Namnet är upphöjt med hjälp av 3D-kuddar. Det skapar rymd. Om du vill kan du skriva en personlig hälsning i kortet.

1 kommentar:

  1. Men ohh så roligt! Nu känner jag igen korten. Jag satt och bläddrade i tidningen idag! Stort grattis, det är en fantastiskt bra tidning och så roligt att det var dina kort jag såg och beundrade.

    SvaraRadera